Dag van de Participatie

Eveline du Perron 04-09-2019 450 keer bekeken

Begin

04-11-2019 om 09:30

Einde

04-11-2019 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op de Dag van de Participatie ontmoeten professionals uit de praktijk en wetenschap elkaar rondom participatievraagstukken in de fysieke leefomgeving.

Deze dag is een gezamenlijk initiatief van de directie Participatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het Overlegorgaan Fysieke Leefomgeving (OFL), de directie Democratie en Bestuur van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en het Department of Public Administration and Sociology van de Erasmus Universiteit Rotterdam

Op de Dag van de Participatie ontmoeten professionals uit praktijk en wetenschap elkaar rondom participatievraagstukken in de fysieke leefomgeving. Een dag met een keur aan interactieve workshops, praktische tools, met keynote sprekers vanuit wetenschap en praktijk en vanzelfsprekend volop gelegenheid om te netwerken.

Participatie is een multidisciplinair vakgebied met veel invalshoeken, successen en missers. Vragen die op deze dag aan bod komen, zijn: Wat hebben we geleerd van de participatie-ervaringen en onderzoeken? Hoe verschilt participatie in verschillende domeinen en verschillende beleidsfasen? Wat zijn de ervaringen en uitdagingen uit de praktijk en hoe verhouden deze zich tot de inzichten uit de wetenschap?

Kortom, een dag boordevol inspiratie, nieuwe inzichten en nieuwe contacten. Onmisbaar voor iedereen die zich vanuit de praktijk of wetenschap met participatie bezighoudt!

Wilt u op de hoogte blijven van de Dag van de Participatie, meld u dan nu alvast aan.

Meer informatie over het exacte programma en locatie volgt binnenkort. Noteer de datum nu alvast in uw agenda.

Cookie-instellingen