Werklab communicatieadviseurs Omgevingswet

Guido van Leeuwen 23-01-2020 414 keer bekeken

Begin

05-03-2020 om 13:00

Einde

05-03-2020 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Burgerzaal, Stadhuis Almere - Stadhuisplein 1 (5 minuten lopen van station, parkeergarages voldoende

Veel communicatieadviseurs krijgen in hun werk te maken met de Omgevingswet. Zowel richting de interne organisatie als naar burgers en initiatiefnemers. VNG faciliteert daarom een werklab voor communicatieadviseurs die zich binnen hun gemeente bezighouden met de Omgevingswet.

Want er is veel kennis, ervaring en inspiratie te delen. Het werklab vindt plaats op donderdag 5 maart. Locatie: Burgerzaal, Stadhuis Almere - Stadhuisplein 1 (5 minuten lopen van station, parkeergarages voldoende aanwezig) 

Van elkaar leren 

Communicatieadviseurs zijn nauw betrokken bij de komst op de Omgevingswet. Zij dragen bij aan de veranderopgave binnen de organisatie en spelen een belangrijke rol als het gaat om bijvoorbeeld participatie bij de totstandkoming van de omgevingsvisie, het omgevingsplan en vergunningaanvragen. Voor de implementatie van de Omgevingswet bestaat geen draaiboek, het is afhankelijk van de ambitie van de individuele gemeente. Moeten communicatieadviseurs dan 355 keer het wiel uitvinden? Nee, dat hoeft niet, juist niet. Wel kan er van elkaar geleerd worden. 

Kijk voor het programma en hoe je kan aanmelden op vng.nl

Cookie-instellingen