Conferentie Wijk van de Toekomst

24-01-2020 449 keer bekeken

Begin

13-02-2020 om 17:30

Einde

13-02-2020 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Eusebiuskerk 6811 EB, Arnhem

In Gelderland zijn er al ruim 20 Wijken van de Toekomst. De ervaringen in deze wijken worden gedeeld, zodat de kennis kan worden ingezet voor toekomstige Wijken van de Toekomst. Provincie Gelderland organiseert een conferentie over vertrouwen, betaalbaarheid, participatie en besluitvorming.

Bewoners, gemeenten, netbeheerder Liander, bedrijfsleven, woningcorporaties en lokale wijkinitiatieven en energiecoöperaties werken samen aan Wijken van de Toekomst in Gelderland.

De afgelopen maanden onderzocht provincie Gelderland waar initiatiefnemers vooral tegenaan lopen. Tijdens deze expedities kwamen de thema’s vertrouwen, betaalbaarheid, participatie en besluitvorming naar voren.

Op de Conferentie Wijk van de Toekomst op 13 februari 2020 staan deze thema’s centraal. Er wordt, samen met bestuurders, gediscussieerd over deze onderwerpen. Met bestuurders en de andere deelnemers deelt u inzichten over het verduurzamen van wijken. Uw inbreng tijdens de conferentie is waardevol, want veranderen moet én kan.

meer informatie en aanmelden

Cookie-instellingen