Crisisparticipatie in online-tv-programma

Guido van Leeuwen 14-06-2020 270 keer bekeken

Begin

17-06-2020 om 16:00

Einde

17-06-2020 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online (100 plaatsen beschikbaar)

Crisisparticipatie: wat is dat precies, wat zien we nu in corona-tijd, welke nieuwe eisen stelt een crisis aan participatie? En zijn er ook wetmatigheden die houvast bieden?

Job Cohen, Nynke Laverman (zangeres), Wobine Buijs-Glaudemans (burgermeester Oss) en Niek Mouter (Assistant Professor TU Delft) zijn enkele van de gasten in de eerste editie van online-tv voor en door participatie-professionals.

Onder leiding van presentator Erik Pool, directeur Participatie bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, verkennen (ervarings)deskundigen de ins en outs van crisisparticipatie: wat is dat precies, wat zien we nu in corona-tijd, welke nieuwe eisen stelt een crisis aan participatie? En zijn er ook wetmatigheden die houvast bieden?

De uitzending is op woensdag 17 juni van 16 tot 17 uur. De virtuele deuren gaan open om 15.45 en deelnemers wordt gevraagd om tot 17.30 uur na te praten, elkaar te ontmoeten en feedback te geven op de uitzending.

We hebben de ambitie om vanuit het kennisknooppunt Participatie komend jaar een serie uitzendingen te maken om het participatievak een boost te geven. Deze 1e aflevering gebruiken we als pilot waarvan geleerd wordt. De virtuele stoelen zijn daarom exclusief en beperkt, er staan 100 stoelen klaar.

Meedoen? Meld je hier aan en je krijgt een e-ticket in je mail.

Cookie-instellingen