Klimaatadaptatie: de lessen van minder grote communicatiesuccessen

29-03-2023 188 keer bekeken

Begin

13-04-2023 om 10:00

Einde

13-04-2023 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bedrijvencentrum Vondelparc Vondellaan 60 3521 GH Utrecht

We communiceren veel over klimaatadaptatie, maar zet dit ook aan tot ander gedrag? Kom op donderdag 13 april van 10:00 tot 12:00 uur naar Utrecht om te leren van de lessen van minder grote communicatiesuccessen.

Sprekers

  • Ria de Wit van Helder en Duidelijk. Communicatiebureau Helder en Duidelijk heeft veel ervaring als het gaat om communiceren over klimaatadaptatie. Met klanten als het Nationaal Deltaprogramma, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, diverse gemeenten, waterschappen en provincies is het thema dagelijkse kost voor dit bureau. Communicatieadviseur Ria de Wit deelt haar lessen graag tijdens deze bijeenkomst.
  • Jasmijn Fermie van De Lynx.
    De Lynx is een communicatiebureau voor natuur, klimaat en ruimte. Niet alleen klimaatadaptatie, maar ook biodiversiteit, landbouw en de energietransitie zijn onderwerpen waar dit bureau aan werkt. De Lynx werkt veel met gemeenten, werkregio’s en waterschappen en weet precies hoe je jouw doelgroep in beweging krijgt, maar ook hoe dit absoluut niet gebeurt. Communicatieadviseur Jasmijn deelt daarom ook graag haar lessen.
  • Nadia van den Berg van Samen Klimaatbestendig. Platform Samen Klimaatbestendig is een netwerk voor en door ‘klimaatwerkers’ dat bezig is om Nederland weerbaar te maken tegen klimaatverandering. Het team is de basis van dit netwerk. Zij delen praktijkervaring en kennis, zodat het wiel niet opnieuw uitgevonden hoeft te worden. Communicatieadviseur Nadia deelt haar bevindingen over communicatie over klimaatadaptatie.

Bekijk het programma en meld je aan

Cookie-instellingen