Informatiebijeenkomst Nationale Klimaatweek 2023

02-06-2023 156 keer bekeken

Begin

13-06-2023 om 15:00

Einde

13-06-2023 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Van 30 oktober tot en met 5 november 2023 vindt de derde editie van de Nationale Klimaatweek plaats. Steeds meer gemeenten organiseren in deze week duurzame activiteiten met en voor hun inwoners. Je bent uitgenodigd voor de online informatiebijeenkomst.

Tijdens de Nationale Klimaatweek vragen we inwoners, bedrijven, overheden (ook het Rijk) en instanties te laten zien wat zij al doen voor een beter klimaat. Er gebeurt al ontzettend veel. Die voorbeelden willen we delen zodat we elkaar inspireren, motiveren en stimuleren. Ook moedigen we aan om kleine én grote events te organiseren. Dit alles met als doel om gedragsverandering vanuit de samenleving te stimuleren.

Doel van de informatiebijeenomst

Je krijgt meer informatie over de achtergrond en andere gemeenten vertellen hoe zij de Klimaatweek inrichten en hoe dit past in hun beleidsagenda. Ook krijg je uitleg welke rol de Klimaatburgemeester(s) kan spelen in jouw gemeente. Daarnaast zoomen we in op de mogelijkheden tot samenwerken tussen Klimaatburgemeesters en gemeenten.

Update campagne Zet ook de knop om

Eind augustus start ook de nieuwe landelijke klimaatcampagne Zet ook de knop om. Deze campagne is mede op basis van de input vanuit gemeenten tot stand gekomen. Ook hier word je over bijgepraat. 

Aanmelden voor deze informatiebijeenkomst 

 

Cookie-instellingen