Congres Regionale energie en Lokale warmte

13-06-2023 327 keer bekeken

Begin

01-11-2023 om 00:00

Einde

02-11-2023 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Jaarbeurs Utrecht

Op woensdag 1 november is het Congres Regionale Energie en Lokale Warmte (voorheen RES-congres en PAW-congres) in de Jaarbeurs in Utrecht. Op dit moment is het congres volgeboekt. Wel kun je je aanmelden voor de wachtlijst.

Het Nationaal Programma Regionale Energiestrategie (NP RES) en het Nationaal Programma Lokale Warmtetransitie (NPLW) organiseren dit congres samen. Een logische stap, omdat warmte en duurzame opwek elkaar in de praktische uitvoering van de energietransitie steeds vaker tegenkomen. Op het congres ontmoet je veel collega’s die ook aan de energietransitie werken. Je doet nieuwe inzichten en inspiratie op.

Ik meld me aan voor de wachtlijst  

Voor wie

Het congres is voor iedereen die betrokken is bij de energie- en warmtetransitie: ambtenaren en bestuurders die met de klimaatopgave bezig zijn, (burger)initiatieven, woningbouwcorporaties, energiecoöperaties, netbeheerders, maatschappelijke organisaties, marktpartijen en wetenschappers. Je ontmoet veel collega’s die ook aan de energietransitie werken. Je doet nieuwe inzichten en inspiratie op.

Meer informatie 

Cookie-instellingen