New Energy Forum: de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie

14-06-2023 27 keer bekeken

Begin

22-06-2023 om 10:30

Einde

22-06-2023 om 18:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

EnTranCe, Zernikelaan 17, 9747 AA Groningen

Op 22 juni 2023 vindt de derde editie van New Energy Forum plaats. Hét event voor de (aanstaande) energie- en mobiliteitsprofessional. Een interessant programma met onder andere een keynote van Gedragswetenschapper Reint Jan Renes.

Hoogepunten van het programma

  • Keynote van Jessica den Outer, VN-expert in natuurrechten. Haar missie? Ervoor zorgen dat de natuur rechten krijgt met de snelst groeiende juridische beweging van de 21e eeuw. 

  • Keynote van Floor Milikowski, journalist en sociaal geograaf. Floor schrijft diepgravende artikelen over stedelijke en regionale ontwikkeling, de woningmarkt, gentrificatie, de groeiende kloof tussen kansarm en kansrijk en onderwerpen die hieraan verbonden zijn.  
  • Presentatie van Jasper Visser, programmamanager duurzaamheid bij BAM Infra NL, over de uitdagingen in de bouw- en infrasector. Welke duurzaamheidsstrategieën zijn toepasbaar binnen deze sector? 
  • Keynote Kristel Groenenboom, zakenvrouw van het jaar 2022 en directeur van Container Service Groenenboom. Kristel spreekt over hoe we jonge vrouwen kunnen enthousiasmeren om werkzaam te zijn binnen de technieksector. 
  • Keynote van dr. Reint Jan Renes, gedragswetenschapper en Lector Psychologie voor een Duurzame Stad bij de Hogeschool van Amsterdam. Hij vertelt je meer over de gedragspsychologie, zoals de motivaties en weerstanden, achter duurzaamheid. 
  • Keynote van Kees Vendrik, de voorzitter van het nieuwe Nationaal Klimaat Platform. Kees deelt zijn ambitie om de transitie fors aan te jagen door in gesprek te gaan met burgers.

Bezoek ook innovatieve demonstraties zoals een Escape Room, een Energietransitie Kermis, verschillende Energy Games en mobiliteitsdemo's! 

Bekijk het complete programma en meld je aan

Cookie-instellingen