Hoe?Zo! bijeenkomst over gedragsinzichten door Programma Aardgasvrije Wijken

04-09-2019 1055 keer bekeken

​Op 8 oktober organiseert het Kennis- en Leerprogramma Aardgasvrij Wijken in kasteel Oudaen in Utrecht de eerste Hoe?Zo!-bijeenkomst over gedragsinzichten.

Hoe?Zo! is een reeks van bijeenkomsten waarin een specifiek en actueel thema voor het aardgasvrij maken van wijken wordt besproken. Tijdens de bijeenkomsten staat het uitwisselen van kennis en ervaring tussen experts en deelnemers centraal. De sessies zijn interactief,  waarbij deelnemers zo veel mogelijk in de gelegenheid worden gesteld om vragen te stellen en om eigen ervaringen en vragen in te brengen. 

Hoe gedragswetenschappen kunnen helpen bij de wijkgerichte aanpak
De eerste Hoe?Zo!-bijeenkomst gaat over inzichten uit de gedragswetenschappen die kunnen helpen bij het opzetten van een wijkgerichte aanpak voor de aardgasvrij-transitie (met specifieke aandacht voor communicatie en participatie). Sylvia Breukers en Ruth Mourik van DuneWorks nemen u mee langs een aantal wetenschappelijke theorieën en vertellen u hoe u de inzichten daaruit praktisch in uw eigen werk kunt toepassen. Daarna geeft gemeente Amsterdam een presentatie over de manieren waarop zij al gebruik hebben gemaakt van dergelijke inzichten. 

Ja kan je aanmelden voor deze bijeenkomst via www.aardgasvrijewijken.nl

Cookie-instellingen