Live-uitzendingen voor en door participatieprofessionals van start

21-06-2020 541 keer bekeken

Onder leiding van presentator Erik Pool, directeur Participatie bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, verkennen (ervarings)deskundigen de ins en outs van diverse participatieonderwerpen.

StudioP organiseerde 17 juni 2020 een pilot-uitzending in een reeks afleveringen over participatie, gemaakt voor en door participatieprofessionals. De uitzending van gisteren stond in het teken van crisisparticipatie en is integraal terug te kijken via deze link. Je vindt hier ook meer achtergrondinformatie bij de uitzending en zullen ook losse fragmenten terug te kijken zijn.

Evaluatie
Zoals gebruikelijk bij een pilot houdt StudioP een evaluatie om de volgende aflevering op 26 augustus verder te verbeteren. Hiervoor zouden wij jullie willen vragen om via deze enquête input aan te leveren.
Mocht je iets kwijt willen wat je niet in de enquête kwijt kunt of wilt mag je ook altijd antwoorden via mail (kennisknooppuntparticipatie@minienw.nl).

Verdiepende sessies
StudioP organiseert twee verdiepende sessies als vervolg op de pilot-uitzending van 17 juni 2020:

  • Op 29 juni van 14:00-15:00 organiseren we een webinar over het instrument Participatieve Waarde Evaluatie zoals tijdens de uitzending toegelicht door Niek Mouter. Meer informatie en aanmelden.
  • Op 9 juli van 11:00-12:00 organiseren we een webinar over het e-book ‘social media inzetten voor participatie’. Meer informatie en aanmelden.

Wil je zeker zijn dat je niets mist over de volgende uitzending, schrijf je dan in voor onze nieuwsflits.

Suggesties voor onderwerpen of gasten voor de volgende uitzending zijn welkom via via mail (kennisknooppuntparticipatie@minienw.nl).

Cookie-instellingen