Congres Aardgasvrijewijken - Samen leren door te doen

03-12-2020 375 keer bekeken

Zet donderdagmiddag 4 maart 2021 nu al in je agenda! Dan organiseert het Programma Aardgasvrije Wijken de tweede editie van het Congres Aardgasvrije Wijken. Dit keer online.

Deze middag krijg je de nieuwste inzichten mee, doe je inspiratie op met verhalen uit de praktijk en breid je jouw professionele netwerk uit.

Zet jij in op aardgasvrij?

Samen leren door te doen. Dat is de rode draad van werken aan aardgasvrije wijken, buurten of dorpen. Ben jij daar ook mee bezig? Dan is dit congres wat voor jou. We rekenen op de aanwezigheid van veel gemeenten, maar ook voor andere overheden, woningcorporaties, netbeheerders, warmtebedrijven, bouwers en installateurs, energiecoƶperaties en bewonersinitiatieven is dit congres een absolute aanrader. Wetenschappers, studenten en onze vele kennispartners zijn uiteraard ook van harte welkom. Ons eerste congres telde 1200 bezoekers, dat smaakt naar meer!

Registratie geopend medio januari 2021

De officiƫle uitnodiging met daarin het programma voor het congres volgt begin volgend jaar. Vanaf dat moment opent ook de registratie. Wil je iemand uit je netwerk attenderen op dit congres? Stuur deze vooraankondiging dan gerust door.

Cookie-instellingen