3 november RES Congres - De RES op stoom

17-09-2021 256 keer bekeken

Het Nationaal Programma Regionale Energiestrategie (NPRES) organiseert op woensdag 3 november tijdens de Nationale Klimaatweek, het allereerste RES-congres. Het vindt plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Leren van elkaar, inspiratie opdoen en je netwerk uitbreiden

Dat kan je doen tijdens dit congres voor medewerkers van overheden, maatschappelijke organisaties, netbeheerders, marktpartijen, wetenschappers en (burger)initiatieven die betrokken of geïnteresseerd zijn in de Regionale Energiestrategie. 

Het belooft een afwisselende dag te worden met inhoudelijke sessies, workshops en ronde tafelgesprekken. Natuurlijk zijn er inspirerende sprekers en biedt het programma volop ruimte voor ontmoeting en gesprek. Het congres wordt in principe ‘live’ georganiseerd, maar de organisatie houdt de ontwikkeling van Covid-19 nauwlettend in de gaten. 

Meer informatie 

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en een bericht ontvangen als het programma bekend is? Schrijf je dan alvast in via de website REScongres.nl. Meer informatie over de sessies en het inschrijven daarvoor volgt eind september. 

Cookie-instellingen