Verbeterjehuis.nl krijgt nieuwe functionaliteiten

08-09-2022 315 keer bekeken

Verbeterjehuis.nl biedt huiseigenaren één overzichtelijke plek met adviezen voor het besparen van energie en het verduurzamen van hun huis. Op 3 oktober wordt verbeterjehuis.nl uitgebreid met nieuwe functionaliteiten.

Overzicht van de nieuwe functionaliteiten

Vanaf 3 oktober zijn de nieuwe functionaliteiten:

  • Een 3D-keuzehulp, deze tool ondersteunt woningeigenaren bij het kiezen van verduurzamingsmaatregelen. De keuzehulp heeft ook de optie om verbeterpakketten te kiezen en laat zien met welke maatregelen je aan de isolatiestandaard voldoet. De isolatiestandaard geeft aan wanneer een woning goed genoeg is geïsoleerd en geventileerd om aardgasvrij te worden.
  • Zoekmodules voor het vinden van aanbieders van verduurzamingsmaatregelen (uitvoerders) en financiers. 
  • Module voor het ondersteunen van het vragen (door woningeigenaren) en opstellen (door de uitvoerders) van offertes.
  • Een nieuwe rekenmodule voor het bepalen van besparingseffecten.

Aanmelden als uitvoerder of financier

Aanbieders van verduurzamingsmaatregelen, financiers en adviseurs die vindbaar willen zijn op verbeterjehuis.nl kunnen zich vanaf half september hier inschrijven. Voor vragen of suggesties voor verbeterjehuis.nl kun je een mail sturen naar digitaalplatform@minbzk.nl.
 

Updates na oktober 

Verbeterjehuis blijt in ontwikkeling. Na oktober wordt bijvoorbeeld Een optimale koppeling met de transitievisies warmte doorontwikkeld. Kijk voor meer informatie op de website van verbeterjehuis.nl.

Cookie-instellingen