Meld je aan: webinar Wegwijs in klimaatcommunicatie op 1 november

05-10-2022 882 keer bekeken

Tijdens de Nationale Klimaatweek organiseren we een webinar over klimaatcommunicatie binnen de energietransitie. Raak jij wel eens het overzicht kwijt tussen de vele initiatieven en organisaties? Of werk je nog niet zo lang in de wereld van klimaatcommunicatie? Meld je dan aan.

We kijken naar klimaatcommunicatie binnen de energietransitie vanuit verschillende perspectieven

Samen met medewerkers van gemeenten, provincies en energieloketten bieden we overzicht én inspiratie. We gaan dieper in op:

Communiceren met bewoners

Sommige bewoners zoeken zelf actief naar informatie over verduurzaming. Bijvoorbeeld via het energieloket in hun regio. Ondertussen worden bewoners op verschillende manieren benaderend om mee te denken en mee te doen. Bijvoorbeeld via participatietrajecten of burgerberaden. 

We gaan in gesprek over trends, dilemma’s en inspirerende voorbeelden. En wat kunnen we leren van bedrijven, influencers of televisiemakers op dit gebied? 
 Wil jij zelf iets delen over bewonerscommunicatie? Neem dan contact met ons op.

Samenwerken met vakgenoten

In het tweede gedeelte van het webinar stappen we in de schoenen van een aantal ‘starters’ in de wereld van klimaatcommunicatie. Waar lopen zij tegenaan? Van wie leren ze het vak? En hoe voorkomen ze dat ze zelf het wiel moeten uitvinden? Ook maken we een ‘virtuele rondleiding’ langs handige websites, loketten, voorbeeldverhalen en beeldmateriaal. 

Ben jij zelf een startende communicatieprofessional? Of wil je juist jouw lange ervaring delen? Laat het dan weten.
 
We starten op 1 november op 15.30 uur. Meld je aan voor het webinar

Cookie-instellingen