Meld jouw energieproject aan voor de Open Energiedag op 16 september

22-06-2023 562 keer bekeken

Meld jouw project aan voor Open Energiedag 2023. Heel Nederland kan op 16 september 2023 langs komen bij jouw project om kennis te maken met de mensen en de technieken achter de energietransitie.

Meld een energieproject aan

Open Energiedag hoopt dat er zoveel mogelijk projecten meedoen, zodat overal in Nederland mogelijkheden zijn om een locatie in de buurt te bezoeken. Wil jij de deuren van jouw energieproject ook openen voor publiek op 16 september 2023? Of heeft jouw gemeente/organisatie meegewerkt aan een mooi project? Meld deze locatie dan aan via het formulier op de website van Open Energiedag. Heb jij al een locatie aangemeld? Lees extra informatie voor locaties.

Ik meld mijn project aan

Deel Open Energiedag binnen jouw gemeente

Help jij mee de Open Energiedag een succes te maken? Deel deze dag en de mogelijkheid om een locatie aan te melden binnen jouw gemeente/netwerk. Gebruik hiervoor de Open Energiedag toolkit. Hierin vind je het beeldmerk, voorbeelden van persberichten en een voorbeelddraaiboek ter inspiratie. De toolkit vullen zij de komende tijd aan. 

Open Energiedag 
Inwoners kunnen op 16 september 2023 langs komen bij energieprojecten in heel Nederland om kennis te maken met de mensen en de technieken achter de energietransitie. Ontmoet de mensen achter een windmolen, voel de warmte van bodemenergie of krijg een rondleiding in een zonnepark. 

 

Cookie-instellingen