Nationale Klimaatweek 2023

27-09-2023 681 keer bekeken

Met elkaar werken we hard om de klimaattransitie in Nederland vorm te geven en zichtbaar te maken. De Nationale Klimaatweek (NKW) is daarvan een belangrijk onderdeel.

Meld jouw gemeente aan als deelnemer

Wil je als gemeente onderdeel zijn van de NKW? Vergeet je dan niet aan te melden als officiële deelnemer. Heeft je gemeente vorig jaar als Klimaatsupporter meegedaan? Ook dan vragen we je als gemeente om je opnieuw aan te melden. Op dit moment zijn er 37 gemeenten aangemeld. Daar kunnen er dus nog veel meer bij!

Wil je meer informatie over de NKW en wat je kan doen? Vraag dan onze slidedeck aan met allerlei tips en informatie. Dit kan via klimaatweek@bijlpr.nl.

Communicatie toolkit

Maandag 30 oktober is de eerste dag van de Nationale Klimaatweek 2023. Op die dag willen we zoveel mogelijk aandacht creëren voor de week. Online, met activiteiten in het hele land en samen met actieve Klimaatburgemeesters, Klimaatsupporters en deelnemende gemeenten.

Help de NKW onder de aandacht te brengen. Gebruik hiervoor de toolkit, deze is speciaal ontwikkeld voor gemeenten.

Download de toolkit

Klimaatburgemeesters in jouw gemeente

Wist je dat er in zo’n 125 gemeenten al een klimaatburgemeester actief is. Wil jij weten of er in jouw gemeente ook een klimaatburgemeester actief is en wil je graag samenwerken met deze persoon? Laat het ons weten en we brengen je in contact. Laat het ons weten via Klimaatweek@bijlpr.nl

Cookie-instellingen